I'm Waiting You
BlackWhite?







Round-Round



Story About Links


Square-Square



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Piranha 3DD
Sabtu, 14 Julai 2012 | 5:56 PTG | 0 BlackWhite
                                       Assalam , semua. I'm Ayuni. I like piranha :) 



Gambar 1 


Ni ikan die ^^


Sorry , kalau lucah :)


Ikan piranha makan orang! bahaya!



Mak aiiii ! help me !

TAMAT ! 


first time buat blog gadis semasa dengan titik peluh (':
Jumaat, 6 Julai 2012 | 9:48 PTG | 0 BlackWhite
Budak Comel Berceloteh ~ 


assalamualaikum , hehe . inilah dia . blog saya . sejam saya buat tw ? errrr . kesian kan saya ? :P hehehe , nak tw sebab apha ? sbb kita minat giler dengn yuna :D kat carta Australia ke atau Egland errrr , entaaaa la . errr , yuna the best :) kalau aku keluarga yuna , dha gila sombong aku ! hehe xD xD . . 
errr , ily Yuna . hehe , titik peluh khu menjadi awak tahu ? blog ku bukan blogskins . cuma followers nya adik ku delete . buduuuu kw !


Budak Comel Berceloteh sudah Habis ~

Mid Term Wave GA by Aan Nylya & Nur Najjat
Khamis, 14 Jun 2012 | 5:13 PG | 0 BlackWhite
Hey , awk , awk !! kita ne join contest , nak join jugak keeeeee ? kene follow orang ini -nur najjat-

  • Bloggers Malaysia. Samaada lelaki atau perempuan, dua-dua boleh join.
  •  follow blog dan follow twitter. WAJIB! Kalau tak, awak dikeluarkan. Serious.
  • Buat satu entry bertajuk "Mid Term Wave GA by Aan Nylya & Nur Najjat." -berkaitan percutian dan kenapa join contest nee
  • Copy banner atas tu dan paste di entry awak, linkkan banner tu ke entry saya ni.
  • Tag 2 atau lebih rakan bloggers. Pastikan mereka tahu.
  • Letak senarai sponsor di entry GA awak. Eh jangan lupa letak ID facebook, blogger dengan twitter untuk buktikan awak dah ikut syarat kami
  • Copy link entry GA awak dan paste di ruang comment samaada blog saya ataupun Nur Najjat. Pilih 1, jangan letak link di dua-dua blog kami. Link seperti "http://IniContoh.blogspot.com" tidak diterima. Send link di shoutbox di terima :P
saya nak tag:
iqram akmal
 sheyra

Tutorial: Link Rainbow.
Ahad, 10 Jun 2012 | 3:50 PG | 0 BlackWhite
Assalamualaikum , Ada kan yang rainbow text toe? Saya punya blog, Tulisan post nye kalerfull kan? Haha, Now, come on!

1) Dashboard>> Design>> Page Elements>> Add A Gatget>> HTML/ Javascript
2) Copy and paste kod di bawah ne.
<script src='http://sites.google.com/site/testingsahaja/rainbow.js'/>
Save laaa , #easygitulorh ^^

Jahat kau pakcik , !
Rabu, 6 Jun 2012 | 8:55 PTG | 0 BlackWhite
asalamualaikum ! Pakciik Saya ni  , dia tak bagi saya main laptopnye ! bencilah saye !


p/s: Pakcik ingat pakcik je ade laptop

Huh. jenama apa laptop nye ? HP je , dh bangga , bukan kami penyebab ROSAK laptop pakcik .

p/s: Aku taknak lah rosakkan laptop pakcik

ah . sudahlah , baru SETAKAT laptop , dah besarkan masalah .
aku tahulah , pakcik sayangkan sangat ANAK pakcik toe! .
but , ingatlah DUNIA pakcikk oii .
huh >.<

p/s: Lebih baik aku mengaku ajelah . padahal bukan aku yng  buat ! 

okaylah , aku takkan ganggu laptop toe ! 

i'm waiting ;]
| 8:53 PTG | 0 BlackWhite
 

Assalamualaikum semua. yang maksud saya waiting for you , saya menunggu si dia . iaitu .... illyas nuhaizeyl... so ,  saya nak tunggu sampai dia cintakan saya.. dan berharap , tiada perempuan lain di sisinya. amin. tadi kita bergaduh pasal dia cakap dia tak suka saya. tulah pasal kami bergaduh. and then , saya pergi jauh kat dia , saya bagitahu all my friends . yang saya tak suka ILLYAS dah . saya suka irfan . tapi , saya gurau sahaja . okay , now korang banding ! mana "handsome"


     LAWAN  



Hope ada winner !

love you :[
| 8:52 PTG | 0 BlackWhite
Hello. Siapa yang saya cintakan ialah.. korang ada tak tengok story >ni?<
Kalau ada , korang ada tengok lelaki yang pakai baju hijau ? ada ada ? kalau ada thats my couple . so handsome ! hahhahah . dia pernah bagi saya cincin BEKAS couple dia . hehehehe :D sweet sangat ! :P hahaa . i love you sayang, jangan lah awak tinggalkan saya , kerana saya akan tenang kalau disisimu :) hehhehehe ! hidup kita tak akan pernah putus sampai bila bila ! amin ya robbal alamin . sayang , saya ada pesanan untuk awak .


p/s: Jangan lepaskan saya dari hati awak :)



Older Post