I'm Waiting You
BlackWhite?







Round-Round



Story About Links


Square-Square



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Mid Term Wave GA by Aan Nylya & Nur Najjat
Khamis, 14 Jun 2012 | 5:13 PG | 0 BlackWhite
Hey , awk , awk !! kita ne join contest , nak join jugak keeeeee ? kene follow orang ini -nur najjat-

  • Bloggers Malaysia. Samaada lelaki atau perempuan, dua-dua boleh join.
  •  follow blog dan follow twitter. WAJIB! Kalau tak, awak dikeluarkan. Serious.
  • Buat satu entry bertajuk "Mid Term Wave GA by Aan Nylya & Nur Najjat." -berkaitan percutian dan kenapa join contest nee
  • Copy banner atas tu dan paste di entry awak, linkkan banner tu ke entry saya ni.
  • Tag 2 atau lebih rakan bloggers. Pastikan mereka tahu.
  • Letak senarai sponsor di entry GA awak. Eh jangan lupa letak ID facebook, blogger dengan twitter untuk buktikan awak dah ikut syarat kami
  • Copy link entry GA awak dan paste di ruang comment samaada blog saya ataupun Nur Najjat. Pilih 1, jangan letak link di dua-dua blog kami. Link seperti "http://IniContoh.blogspot.com" tidak diterima. Send link di shoutbox di terima :P
saya nak tag:
iqram akmal
 sheyra


Older Post | Newer Post