I'm Waiting You
BlackWhite?







Round-Round



Story About Links


Square-Square



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Bismillahhirrahmannirrahimm~
Rabu, 14 Disember 2011 | 8:41 PTG | 0 BlackWhite
Ya allah ? kini , baru syaa terkejut . bahawa *MALAYSIA* Menanngggg ?! 
asthafirullahhalazimmm .. heheheheheheh *sajakjualmahal*
hehehehhe . saya tahu bhaa ~ malaysia hebat , malaysia boleh , kami semua TM-Team malaysia
hahahahhahahha . so funny , tibe-2 terasa mahu buat nota banyak-2 
hihihihihi . tapi , bagus lhaa . bagoss ! 
bolehh orangg bacaa . hehehehehhe~ 
takkk pyhh berblogger kann ? 
jimatt webb . *terlebihjimatdhaa*
sayaa sokong #PENJAGA GOL MALAYSIA . 
iaitu -Khairul Fahmi Che Mat-
hebatt gileww .
daripada INDONESIA ?
Lembab macam tahi ayamm !
masaa penaltii jugakk bhaa hebat macamm hmm apaa yhaa ? *berfikir*
Hahahahahahhaha . ok lhaa . sampai sinii sjaa lhaa . 
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tajuk:nak mengaku kalah kaa -.-

assalamualaikum . saya mau cerita pasal si aan , kan aku kata , aku punya gambar ada 3 tingkat , sedangkan dia ada 4 tingkatt . sekalinyaa. kami mahu berlawann . siapa punyaa gambar paling banyakk dilike . komferm lhaa si aan , sebab , digambar nya ada tertulis 'azrul shapik' , aku kosong sajakk ? aku rasa siapaa menangg yhaa ;D
Hmm . siapa sokong syaaaa , like lhaa nota inii ataupon gambarr itu yhaa . siapa sokong si aan , blaaaa lhaa ~tidakk pyh like saya punya pitcure atau nota . tuik ! *kasarnye*
hhahahaha . #berdoakepadatuhan#

hahahahha , plz vote me . like my note or my pitcure yhaa babe ?
like . jangan tak like ! hari nhee sudhh diadakann ~
like ! like! like!jangann lupaa ~ vote sayaa atau likee yhaa ?
siapaa vote si aan blaaa lhaaaaaaaaaaaa~
ingatt ^^^
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tajuk:cerita tentang habplus!


assalamualaikum . saya mahu cerita nhee #macamparanormal .
saya tahu 'Habplus is my favourites game' but , balik-2 disconnect . saya pon marahh bhaa . saya pun sbr . ap boleh buat kan ? dugaan si 'michaelmadmanmacamhantu' balik-2 , disconnect !
tapi . ada yang dapat membantu xD nasib baek adaa home nyaa . boleh refresh lagii ;P
hahahahaahhaha . terbaikk ~
tapii . banyak orang kata saya scam #scammaksudnyamenipu
memang saya tahu saya scam . tapi , jangan lhaa sebarkan . semua kawann saya tak nakk kawan saya .
jadi saya report lhaa smaa michaelmadman
saya kata dalam bahasa inggeris , banyak orang kata sayaa scam . saya pun marahh *marahangrybirds*
hahahahha . jadi , kepada anda yang sudah sayaa add tuh (kat habplus) , tolong lhaa yahh ? jangan sebarkan maklumat ini . this is our SECRET ;D . siapa sebarkan , siap kamuu ! aku report sama michael madman yhaaa ? baru kamu tauu .
*marahsampaitakingatdunia*
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tajuk:fuhh . akhirnya , jumpa permainan baruu :D


assalamualaikum . akhirnya , yuni jumpa permainan baru , iaitu bukan nya HABPLUS sudah . dia IFAZ . free vip lagiy tuhh , sukee sangatt ~ hahahhaha . akhirnya , tidak akan aku jumpa habplus lagi xD
hahahahhahahha . tapi , sayangg lhaa sama habplus , rindu , malam-2 tak boleh tidor , macamanee ?
hehehehehehehe , hmm . tapi apapun *paksa lhaa tidur tuhh ;P*
hhheheeh , but now . i'm so bored tu play IFAZ . entah lhaa mengapaa ?
dugaan Allah S.W.T ? kann kann ?
Hmm . tapi , kalau saya tak maen ? macam manaa nak tahuu kann ? emm . emm ..
apa pun yang terjadi , ku kan selalu ada untuk IFAZ ..
lol xD
okay lhaa .
my notes berakhir di sinii ~



                                                                           


| Newer Post